Esos locos cuatreros

arrow leftShow simple item record
dc.date1986
dc.date.accessioned2023-05-03T11:42:29Z
dc.date.available2023-05-03T11:42:29Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11091/43205
dc.description.abstractEn un exterior, hi ha Tom Berenger cantant al costat de G.W. Bailey que també canta i toca la guitarra. Els dos van vestits de vaquers, Berenger amb una camisa, pantalons a ratlles, un cinturó, un mocador blanc lligat al coll i un barret blanc; G.W. Bailey amb una camisa de quadres, texans, un cinturó i un mocador i un barret negres. Es pot veure el mateix moment de la pel·lícula, però amb un pla més tancat, a la imatge ggrau_02387.
dc.format.mediumOpac
dc.format.mediumPositiu
dc.format.mediumPaper fotogràfic
dc.rightsAccés amb finalitat d’estudi o recerca o amb altres finalitats no comercials emparades en les <a href="/excepcions?locale-attribute=ca">excepcions</a> legals a l’autorització de l’autor en què cal citar la font “Filmoteca de Catalunya”. Per a qualsevol altre ús cal demanar-ne l’autorització per correu electrònic a: <a href="mailto:repositori.bibliofilmoteca@gencat.cat">repositori.bibliofilmoteca@gencat.cat</a>.
dc.rightsAccess for study, research or other non-commercial purposes covered by the legal <a href="/excepcions?locale-attribute=en">exceptions</a> to the author’s authorisation which require the source ‘Filmoteca de Catalunya’ to be referenced. For any other use, authorisation must be requested by email from: <a href="mailto:repositori.bibliofilmoteca@gencat.cat">repositori.bibliofilmoteca@gencat.cat</a>.
dc.rightsAcceso con finalidad de estudio o investigación o con otras finalidades no comerciales amparadas en las <a href="/excepcions?locale-attribute=es">excepciones</a> legales a la autorización del autor donde es preciso citar la fuente “Filmoteca de Catalunya”. Para cualquier otro uso se debe solicitar su autorización por correo electrónico a: <a href="mailto:repositori.bibliofilmoteca@gencat.cat">repositori.bibliofilmoteca@gencat.cat</a>.
dc.subjectFotografia d'escena
dc.subjectPla americà
dc.subjectLlum natural
dc.subjectVaquers
dc.subjectBarrets
dc.subjectIndumentària regional
dc.subjectGuitarres
dc.subjectCantar
dc.subjectAmistat
dc.subjectMocadors
dc.titleEsos locos cuatreros
dc.typeImatges
dc.source.sirenaRepositori digital de la Filmoteca
dc.coverage.countryEspanya; Estats Units
dc.fonsGómez Grau
dc.subject.personaBerenger, Tom
dc.subject.personaBailey, G.W.
dc.description.transcriptionLA RAPSODIA DE LOS CUATREROS. 1984. TOM BERENGUER (sic) - BAILEY. 96